Ciorba de tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat,
  • 6 l apa
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi potiviti
  • 2 patrunjei
  • 1 ardei
  • 4-5 cartofi
  • 100 gr smantana
  • 2 linguri de tarhon
  • otet de mere cu miere
  • sare dupa gust
  • o lingura faina

Mod de preparare

Se pune ciolanul la foc , cu apa , dupa clocot se ia spuma , se fierbe de jumatate ciolanul, dupa care se adauga legumele taiate , la urma cartofii.

Dupa ce s-au fiert se adauga smantana amestecata cu faina, se mai da un clocot si se adauga tarhonul, sarea, otetul ,dupa care se stinge focul.
Se serveste calda, cu ardei iuti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci