Prima data ne ocupam de salata pe care o vom spala frunza cu frunza si o lasam sa se scurga foarte bine.
In cratita in care facem ciorba, calim ceapa rosie data prin razatoare, morcovul in uleiul de masline, adaugam slanina taiata feliute, 1/2 capatana usturoi pisat.
Adaugam apa si condimente dupa gust, lasam sa fiarba la foc potrivit.
Cand ciorba fierbe in clocot, adaugam salata rupta bucatele si lasam sa fiarba cca. 5 min.
Intr-un bol amestecam smantana cu frunzele de patrunjel, usturoiul pisat, sare si treptat cu polonicul ciorba pana ce ajunge la temperatura ciorbei.
Adaugam peste ciorba si mai lasam sa fiarba un clocot.
Omleta-batem ouale cu sare, piper, verdeata, ierburi de gradina. Turnam compozita in uleiul incins, intoarcem, lasam sa se prajeasca 2 min, dupa care scoatem pe un tocator si taiem fasii.
Servim ciorba cu omleta si patrunjel verde deasupra.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTurtele cu ceapa verde sunt preparate traditionale, constand in aluat subtire si fraged, presarat cu bucati delicate de ceapa...
Turte cu ceapa verde, reteta de post - reteta simpla si rapidaPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii