Se taie morcovii, radacina de patrunjel, radacina de telina, ardeii si ceapa cubulete si sa inabuse in 2-3 linguri de ulei si putina vegeta.
Cand acestea s-au inmuiat se adauga 2 cani de apa si se lasa sa dea cateva clocote. Dupa care se adauga prazul taiat rondele si apoi dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce s-au inmuiat si acestea se adauga orezul, sucul de rosii sau rosiile.
Cand toate sunt fierte se acreste cu bors (de tarate sau ce aveti) se adauga leustean tocat si se seveste ca atare sau impreuna cu o mancarica de fasole boabe.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii