Ciorba de Peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ciorba de Peste

Ingrediente

  • 2 pesti mai mari (de preferat crap ai mei sincer nu stiu ce sunt :) )
  • 4 buc peste caras
  • 2 buc patrunjel radacina
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc telina
  • 2 buc morcov
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • o mana de orez
  • o leg leustean
  • bors de putina
  • sare

Mod de preparare

Cei patru carasi impreuna cu telina, morcovul, pastarnacul si patrunjelul se fierb pana ce legumele si pestele se farama foarte bine. Amestecul format se paseaza printr-o sita si daca mai e nevoie se mai adauga lichid.

In supa formata se adauga cartofii taiati cuburi si orezul. Cand acestea sunt fierte pe jumatate adugam bucatile de peste si rosiile taiate cuburi. Atunci cand pestele este aproape gata adaugam borsul (dupa gust) si mai fierbem cateva minute

Se serveste cu leustean verde si ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici