Pentru inceput pregatim compozitia de perisoare astfel: amestecam carnea tocata (de vita, in cazul meu) cu cele 2 linguri de orez, sarea, piperul. Se pot adauga si alte verdeturi precum patrunjel sau marar. Toata compozitia o facem bilute mici.
Punem la fiert cei 3 l de apa intr-o oala. Intre timp tocam marunt ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, cartofii, rosia. Eu am pus si putin ardei gras pt culoare. Cand incepe sa fiarba apa punem legumele in oala. Adaugam sare si putin delikat. Lasam la fiert 10 min.
Adaugam si perisoarele una cate una si mai lasam la fiert cam 30 min.
Spre final punem si cele 3 linguri de Bors Magic. Sau mai multe ... dupa gust (mai acru).
Ciorba e gata daca a fiert orezul din interiorul perisoarei.
Adaugam patrunjel proaspat tocat deasupra atat pentru prezentare cat si pt gust! : (numai ca eu nu am avut!
Pofta buna!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatUn desert cu o combinatie delicioasa! O tarta cu ciocolata neagra si bucati intregi de pere aromate! Chiar se face foarte...
Desert tarta cu ciocolata si pereCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii