Pentru inceput curatam legumele, le taiem cubulete si le punem la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp pregatim perisoarele: tocam carnea, fierbem soia, adaugam restul de ingrediente, omogenizam si formam perisoarele.
Cand legumele sunt aproape fierte dam vasul pe ochiul cel mai mic si adaugam rand pe rand perioarele. Initial acestea "se vor scufunda", insa cand vor fi fierte, se vor ridica la suprafata. Lasam sa fiarba timp de 20 de minute, adaugam sucul de rosii si continuam fierberea.
Condimentam cu sare, piper si cimbru. Intr-un alt vas punem la fiert borsul, iar cand da in clocot il adaugam la ciorba. Atentie ca cat de acru este/nu este borsul.
Mai lasam sa fiarba 10 minute si luam vasul de pe foc. Ciorba de perisoare este gata.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii