Ciorba de perisoare

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • piper
  • cateva oase de vita
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1 dovlecel
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1/2 l bors
  • sare
  • Perisoare
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • patrunjel tocat
  • boia sare
  • piper
  • 1 lingura gris

Mod de preparare

Punem oasele de vita la fiert, in cca. 5 l de apa, lasam sa fiarba spumand de cate ori este nevoie.

Cand nu se mai formeaza spuma, adaugam telina, ceapa, morcovul tocate marunt si lasam sa fiarba legumele.

Intre timp, pregatim perisoarele, mai adaugam peste carne oua, patrunjel, ceapa (data prin razatoare si stoarsa de apa), grisul, amestecam bine pana ce se incorporeaza bine oul si devine o compozitie omogena.

Cu mainele umede, formam perisoarele pana terminam carnea.

Dupa ce au fiert legumele, adaugam rosiile taiate cubulete, ardeiul, sare si borsul cald si lasam sa fiarba pana ce sunt fierte, scoatem oasele de vita, adaugam dovlecelul tocat si lasam sa fiarba 5 min.

Dupa 5 min, adaugam perisoarele sa fiarba la foc mic, fara a amesteca, pana ce se ridica la suprafata.

La final, adaugam patrunjelul si leusteanul tocat, amestecam usor, putem servi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Penne cu crenvusti
Bucataras.RO

Penne cu crenvusti

Foarte bune.

Penne cu crenvusti
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!