Spalam carnea si o punem la fiert in apa rece. Intre timp, curatam morcovii si radacina de patrunjel, tocam ardeii si ceapa cubulete. Spumuim bine, mai adaugam putina apa rece si sare. Dupa ce iese toata spuma, adaugam morcovii si radacina de patrunjel si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte carnea si legumele, le scoatem din zeama, feliem morcovii si radacina de patrunjel si, daca este cazul, taiem carnea in bucatele mai mici. Mutam supa in alta oala curata, adaugam carnea, feliile de morcovi si radacina de patrunjel, ceapa tocata si ardeii, lasam sa fiarba si tocam marunt leurda si loboda. Punem borsul la fiert in alt vas. Dupa ce s-au inmuiat ardeii si ceapa, adaugam leurda si loboda si lasam sa dea cateva clocote. Potrivm gustul de sare, adaugam borsul si leusteanul si oprim focul. Servim cu ardei iute si smantana.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii