Spalati legumele.
Curatati-le de coaja si apoi taiati felii de 2-3 mm grosime radacinoasele iar ceapa tocati-o marunt.
Alegeti frunzele de tulpina, dar pastrati si o parte din aceasta mai ales din partea superioara a plantei.
Spalati frunzele in mai multe ape.
Puneti apa la fiert. Cand clocoteste adaugati legumele tocate. Puneti un capac si fierbeti 8-10 minute.
Adaugati loboda tocata fasii de aprox. 1 cm. , orezul ales si spalat in cateva ape si pasta de tomate. Mai fierbeti inca 10 minute.
Potriviti de sare si stingeti focul.
Din oua faceti o omleta simpla pe care o rulati si o taiati fasii subtiri.
Serviti ciorba calda sau rece, dulce sau acrita cu otet aromat, impreuna cu fasii de omleta.
Pofta buna!
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii