Loboda o spalam bine, dupa care o tocam marunt.
Curatam ceapa, morcovul, telina, ardeiul, dupa care tocam ceapa si ardeiul, si restul le dam razatoare.
Intr-o oala adaugam putin ulei, calim putin ceapa, dupa care adaugam morcovul si mai lasam putin sa se caleasca impreuna cu ceapa, adaugam ardeiul, telina si loboda, lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam apa, acoperim si lasam sa fiarba cca 15 min.Spre final, adaugam mararul, leustean si condimente dupa gust, mai lasam sa fiarba cca. 5 min, dupa care oprim focul si adaugam sucul de la lamaie.
Intre timp facem omleta-batem ouale cu sare, adaugam cateva fire de marar tocat si amestecam.
Intr-o tigaie adaugam putin ulei, adaugam ouale, inclinam tigaia cat sa acopere uniform tigaia, gatim pana ce omleta este rumenita pe partea inferioara.
Scoatem pe o farfurie si rulam si lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem fasii si adaugam in ciorba.
La final adaugam patrunjel verde tocat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii