Loboda o spalam bine, dupa care o tocam marunt.
Curatam ceapa, morcovul, telina, ardeiul, dupa care tocam ceapa si ardeiul, si restul le dam razatoare.
Intr-o oala adaugam putin ulei, calim putin ceapa, dupa care adaugam morcovul si mai lasam putin sa se caleasca impreuna cu ceapa, adaugam ardeiul, telina si loboda, lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam apa, acoperim si lasam sa fiarba cca 15 min.Spre final, adaugam mararul, leustean si condimente dupa gust, mai lasam sa fiarba cca. 5 min, dupa care oprim focul si adaugam sucul de la lamaie.
Intre timp facem omleta-batem ouale cu sare, adaugam cateva fire de marar tocat si amestecam.
Intr-o tigaie adaugam putin ulei, adaugam ouale, inclinam tigaia cat sa acopere uniform tigaia, gatim pana ce omleta este rumenita pe partea inferioara.
Scoatem pe o farfurie si rulam si lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem fasii si adaugam in ciorba.
La final adaugam patrunjel verde tocat.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii