Se da pe razatoare morcovul impreuna cu telina si se pun la fiert intr-o oala cu 1,5 l de apa. Separat se spala si se taie in fisii loboda si ceapa cerde si se pun la calit cu putin ulei (daca nu tineti post impreuna cu loboda si ceapa puteti pune si 150 g kaiser).
Dupa ce s-a fiert zarzavatul se rastoarna loboda calita peste zarzavat si se mai fierba putin, apoi se adauga orezul si se lasa la fiert. Cind s-a fiert orezul se adauga borsul si se fierbe in continuare.
Separat intr-o tigaie se face o omleta din 4 oua batute cu putina faina. Omleta se rastoarna pe un tocator si se taie in cuburi, apoi se pune in oala de ciorba. Dupa cca 5 min se adauga leusteanul tocat.
Pofta buna!
Ciorba de loboda se poate servi atit rece cit si calda cu fire de ceapa verde sau cu ardei iute verde proaspat.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Am promis ca am sa postez reteta Mimoza si iata ca in sfarsit s-a si intamplat. Acest antreu a fost foarte popular...
Salata MimozaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii