Se incalzeste uleiul in ceaun la foc mediu. Se calesc: lintea, ceapa, varza si usturoiul, pana se inmoaie ceapa si varza. Se adauga carnaciorii si rosiile. Se sfarama cuburile de bors peste amestec si se toarna apa. Se adauga frunza de dafin si boiaua. Se da in clocot, se pune capacul si se lasa la foc mic pana s-a fiert lintea, cam 30 - 40 de minute. Se adauga sare si piper dupa gust.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaWeekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii