Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.
Ardeiul gras se curata de seminte, se spala si se taie bucatele, la fel si cel bulgaresc.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele, la fel si pastarnacul.
Radacina de telina se curata, se spala si se taie bucatele.
Toate aceste legume se inabusesc intr-o oala in 500 ml apa cu uleiul si sarea. Dupa aceea, se completeaza oala cu apa si se lasa sa clocoteasca.
Cartoful, dovlecelul si castravetele se curata de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun in apa clocotita.
Dupa ce fierb toate legumele se adauga rosiile cherry spalate si taiate pe jumatate. Se fierb si acestea, apoi se potriveste ciorba de sare.
Se serveste cu patrunjel/leustean verde tocat.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii