Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.
Ardeiul gras se curata de seminte, se spala si se taie bucatele, la fel si cel bulgaresc.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele, la fel si pastarnacul.
Radacina de telina se curata, se spala si se taie bucatele.
Toate aceste legume se inabusesc intr-o oala in 500 ml apa cu uleiul si sarea. Dupa aceea, se completeaza oala cu apa si se lasa sa clocoteasca.
Cartoful, dovlecelul si castravetele se curata de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun in apa clocotita.
Dupa ce fierb toate legumele se adauga rosiile cherry spalate si taiate pe jumatate. Se fierb si acestea, apoi se potriveste ciorba de sare.
Se serveste cu patrunjel/leustean verde tocat.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii