Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei incins, intr-o oala incapatoare. Cand se face aurie, se adauga morcovul taiat rondele si cartofii taiati cubulete. Se calesc putin impreuna, se adauga sare, zarzavatul (cu ce a pus fiecare pentru iarna la sticla) si rosiile cubulete si apoi se acopera cu apa. Dupa aprox 30 de minute se adauga o lingura de orez spalat bine (sau fidea) si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.
Cand e aproape gata, se bat intr-un castronel un ou cu sare de lamaie (sau bors sau cu ce doriti sa acriti). Se ia din ciorba si se toarna incet peste ou, batand continuu, apoi amestecul se rastoarna inapoi in ciorba si se ia focul.
Dupa ce luam focul, adaugam verdeturi proaspete, tocate marunt.
Ciorba este gata in aprox 40 de minute.
Pofta Buna!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii