Ciorba de burta (II)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de burta,
  • 7 catei de usturoi,
  • 6 morcovi,
  • un ardel iute,
  • sare, piper
  • 0,800 g de smantana,
  • un ou
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Se curata burta bine. Se pune la fiert. Se taie marunt ardelul iute si se pune cu burta. Separat se caleste usturoiul si morcovii dati pe razatoare. Cand burta este fiarta se adauga prajeala. Se mai fierbe 5 minute. Se amesteca intr-un pahar oul cu putina apa calda dupa care se adauga peste ciorba si se amesteca. Se mai las asa se fiarba un pic. Se pune sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca si se adauga smantana.
Se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
4
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Reţetă de preparare a papanaşilor
5
Dulciuri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Parteneri
Mancare de cartofi noi
Bucataras.RO

Mancare de cartofi noi

Mancare de cartofi noi
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post