Se curata burta bine. Se pune la fiert. Se taie marunt ardelul iute si se pune cu burta. Separat se caleste usturoiul si morcovii dati pe razatoare. Cand burta este fiarta se adauga prajeala. Se mai fierbe 5 minute. Se amesteca intr-un pahar oul cu putina apa calda dupa care se adauga peste ciorba si se amesteca. Se mai las asa se fiarba un pic. Se pune sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca si se adauga smantana.
Se serveste fierbinte.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii