Rasolul de vita se pune la fiert impreuna cu foile de dafin si piperul boabe pana cade carnea de pe os.
Burta se da la fiert din nou 30 minute, apoi se taie fasii mici.
Intr-o oala se pun legume taiate cubulete, se calesc putin, apoi adaugam supa de pe carnea de vita strecurata si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele, apoi adaugam burta fiarta si taiata fasii si carnea de vita taiata la fel si se mai da in clocot cam 10 minute.
Se condimenteaza cu sare si piper, iar la final, se pune un morcov razuit mic si calit putin (pentru culoare), usturoiul dat prin presa, gogosarul murat taiat cubulete,apoi dregem galbenusurile cu smantana si un pic de supa si se toarna peste supa. La final se adauga zeama de la ardei iute sau otetul si verdeata.
Se serveste cu ardei iute.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDesi este foarte cald afara m-am incumetat intr-o dimineata pe racoare sa fac cateva cornulete, ideale pentru pachet la lucru...
Cornuri cu gemIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii