Se spala lintea in cateva ape apoi se lasa la inmuiat o jumatate de ora.
Intre timp se taie legumele, se pun 3 l de apa intr-un vas pe aragaz si cateva picaturi de ulei.
Legumele taiate se pun in oala cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba. Pe la jumatatea fierberii se pune lintea, cele trei linguri de bulion si se asezoneaza cu sare.
Se lasa pe foc pana fierbe lintea... (fierbe repede cca 15-20 min. ), se adauga borsul si se lasa sa dea in clocot. Dupa ce a dat in clocot se pune verdeata tocata marunt si un varf de lingurita de cimbru.
Uite, ca sa vedeti ca aseara am si muncit, nu doar am ras, chiar am facut o negresa...printre altele. :))
Desert prajitura negresaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii