Curatam toate legumele. Dam pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul il taiem rondele iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei calim ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Turnam apoi 2 l apa rece si cand da in clocot adaugam gososarii murati taiati cubulete si cartofii si lasam la fiert.
Cand sunt fierte punem 50 ml suc de rosii potrivim de sare si lasam sa mai fiarba circa 5 minute. Acrim cu borsul proaspat sau praf, lasam sa mai dea un clocot si presaram cu frunze de patrunjel tocat.
Pofta Buna ! ! !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii