Curatam toate legumele. Dam pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul il taiem rondele iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei calim ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele. Turnam apoi 2 l apa rece si cand da in clocot adaugam gososarii murati taiati cubulete si cartofii si lasam la fiert.
Cand sunt fierte punem 50 ml suc de rosii potrivim de sare si lasam sa mai fiarba circa 5 minute. Acrim cu borsul proaspat sau praf, lasam sa mai dea un clocot si presaram cu frunze de patrunjel tocat.
Pofta Buna ! ! !
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii