Se prepara foarte usor si este asa bunaaa.... preferata mea:)
Portionam coasta, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Indepartam spuma care se fomeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert pe jumatate adaugam telina, ardeiul, ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si cartofii taiati bucati potrivite.
Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa inca 5-10 minute de fierbere, turnam borsul pe care l-am dat separat intr-un clocot. Potrivim de sare, adaugam taiteii si mai lasam 5 minute sa clocoteasaca. La final adaugam verdeata tocata. O servim fierbinte cu ardei iute.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii