Punem carnea la fiert, lasam sa fiarba carnea mai mult, dup ce este fiarta, o scoatem pe o farfurie sa se racească. Apa in care a fiert carnea, nu o aruncati, taiem ceapa si o punem la calit. Cat se caleste ceapa, razalim morcovii, adaugam totul peste ceapa.
Lasam sa se caleasca impreuna cam 5 minute, punem si gogosarul taiat marunt, pasta de rosii, puneti secretul gustului si putina apa in care a fiert carnea. lasati sa fiarba 10 minute si puneti toata apa ce a ramas de la carne.
Carnea de pe pulpe o luati de pe os, si o taiati, aripile le lasati asa, nu luati carnea de pe ele, adaugati tot spre sfarsit. Adaugam cartoful taiat cuburi si fasolea verde, taiteii lasaţi-i sa fiarba. Smantana o frecam cu un galbenua. Adaugam carnea si aripile, lasam 5 minute sa clocoteasca impreuna. Trageti de o parte si adaugam bors si smantana.
Pofta Buna !
Servim cu ardei iute .....
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii