Punem carnea la fiert, lasam sa fiarba carnea mai mult, dup ce este fiarta, o scoatem pe o farfurie sa se racească. Apa in care a fiert carnea, nu o aruncati, taiem ceapa si o punem la calit. Cat se caleste ceapa, razalim morcovii, adaugam totul peste ceapa.
Lasam sa se caleasca impreuna cam 5 minute, punem si gogosarul taiat marunt, pasta de rosii, puneti secretul gustului si putina apa in care a fiert carnea. lasati sa fiarba 10 minute si puneti toata apa ce a ramas de la carne.
Carnea de pe pulpe o luati de pe os, si o taiati, aripile le lasati asa, nu luati carnea de pe ele, adaugati tot spre sfarsit. Adaugam cartoful taiat cuburi si fasolea verde, taiteii lasaţi-i sa fiarba. Smantana o frecam cu un galbenua. Adaugam carnea si aripile, lasam 5 minute sa clocoteasca impreuna. Trageti de o parte si adaugam bors si smantana.
Pofta Buna !
Servim cu ardei iute .....
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii