Se taie carnea cubulete si se pune la foc intr-o oala cu apa rece impreuna cu sarea si delikatul de legume.
Se toaca toate legumele, intre timp se pune la foc o oala cu apa; cand clocoteste se pun dovlecelul, ardeii, cartofii si mazarea.
in apa cu carnea se adauga morcovii, telina, postarnacul, leusteanul si ceapa.
Cand carnea este fiarta se adauga si supa de zarzavat ce a fiert singura. La primul clocot se adauga borsul; apoi se lasa sa mai dea o data in clocot impreuna.
Se serveste cu ardei iute, multa verdeata de leustean si pita ardeleneasca.
Așa cum am promis, nu vă las la greu pe căldurile acestea! Bine, mergea rețeta mea poate ieri pentru că astăzi la...
Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padureDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii