Se pune painea la inmuiat cu laptele rece, si se lasa daca e painea veche circa 2 ore la rece sa se inmoaie incet-incet ... Panea mea era proaspata si deci am lasat putin la inmuiat cu laptele ... Am adaugat speck-ul, carnea si bucatile de cremvurst . ol batut, brinza rasa si faina .
Am facut bile de circa 4-5 cm diametru (dar reteta traditionala spune 8-10 cm diametru).
Separat am pus apa la fiert, cind a inceput sa clocoteasca am micsorat focul (la minim) si am adaugat canederli la fiert. Din momentul in care s-au ridicat la suprafata se fierb 10-15 minute in functie de diametru ( eu numai 10 ca erau micute )...
Se scot din apa cu paleta pt spuma ( cea cu gaurele ) ...
Eu le-am servit cu brodo ( supa limpede poate fii vegetala sau de carne ... ) de vita ... si cu brinza ( grana ) rasa deasupra.
Se mai pot servi cu un sos de unt topit aromat cu o frunza de salvie ...
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii