Se taie carnea bucatele mici si se fierbe in apa cu sare. Se spumuieste si apoi se lasa sa fiarba acoperind oala pana cand este aproape fiarta.
Se adauga toate legumele (inclusiv cartofii) rase pe razatoarea mare si se mai lasa la fiert aproximativ 20-25 minute.
Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana sau iaurt adaugate in farfurie si marar tocat.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii