Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun la fiert in 2-3 l de apa cu sare.
Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii si pestele. Se lasa sa clocoteasca 5 minute, dupa care se adauga borsul, potrivind gustul dupa placul nostru. Se adauga si orezul si se lasa sa fiarba inca 15 minute.
Se opreste focul, se presara verdeta tocata si se drege borsul cu oul batut. Se serveste fierbinte !
Pofta buna!
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunTortul cu blat de nuca si crema de vanilie cu mascarpone este o incantare pentru simturi. Blatul bogat si aromat de nuca se...
Tort cu blat de nuca si crema de vanilie cu mascarponeM-am inspirat de la Bucataresele vesele, am schimbat pe ici pe colo in functie de ingredientele mele.
Desert prajitura vanilata• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii