Pestele se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul (morcovul, telina) se da prin razatoare si impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de ulei, 2 minute, apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba bine. Se adauga ardeii taiati in felii subtiri si rosiile taiate cubulete. Ciorba se acreste imediat cu bors proaspat de putina si se sareaza, completand lichidul cu apa, ca ciorba sa nu fie prea deasa.
Cand clocoteste ciorba, se adauga bucatile de peste impreuna cu capul si se fierb circa 20-30 minute, pana cand se inmoaie.
Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean si patrunjel.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii