Pestele se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul (morcovul, telina) se da prin razatoare si impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de ulei, 2 minute, apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba bine. Se adauga ardeii taiati in felii subtiri si rosiile taiate cubulete. Ciorba se acreste imediat cu bors proaspat de putina si se sareaza, completand lichidul cu apa, ca ciorba sa nu fie prea deasa.
Cand clocoteste ciorba, se adauga bucatile de peste impreuna cu capul si se fierb circa 20-30 minute, pana cand se inmoaie.
Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean si patrunjel.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO cioba de fasale dreasa cu smantana, deasa, satioasa si foarte buna.
Ciorba ardeleneasca de fasole boabeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii