Manatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece si se pun la muiat pina a doua zi cu apa calduta. Fasolea se alege, se spala si se pune de asemenea la muiat tot din ajun. A doua zi se pune la fiert fasolea, se lasa sa dea un clocot si se schimba apa cu alta tot fierbinte; ceapa si zarzavatul taiate marunt precum si sarea se adauga numai dupa ce fasolea a fiert pe jumatate. Se scot manatarcile din apa in care s-au muiat, se spala bine cu apa rece, se taie felii subtiri si se pun la fiert cu apa in care s-au muiat, strecurata printr-o cirpa curata. Cind si fasolea si manatarcile sint fierte, se pun in acelasi vas, se adauga borsul potrivindu-se de acru, si se mai lasa sa clocoteasca.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii