Pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot acestea adaug cartofii taiati taraneste, ardeiul gras tocat marunt, rosiile decojite si tocate marunt
Cand aproape au fiert cartofii adaug patrunjelul tocat fin. La final se adauga borsul (il gusti sa vezi cat de acru este! - daca este f. acru pui mai putin in functie de gustul tau! )
Lasi sa dea intr-un clocot, bati oul cu putina apa si dregi ciorba!
Dupa ce stingi focul adaugi taiteii de casa si leusteanul tocat fin! Pui capacul si lasi sa se odihneasca o jumatate de ora!
POFTA BUNA!
Tipp: rosiile pentru a fi decojite mai usor se pun pe rand in polonic si se scufund in supa fierbinte timp de 30 de sec
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii