Alegem de codite visinile si ciresele amare si le introducem intro damingeana de 10 litri.
Punem zaharul tot peste fructe in damingeana, punem dop si 14 zile nu dam la damingeana.
Peste 14 zile punem alcoolul dublu fafinatsi pret de alte 14 zile iarasi nu deranjam cu nimic.
La o luna de zile fructele noastre sant deja tari moment in care venim cu tuica de casa si umlplem damingeana. Momentul degustarii il alegem singuri atunci cand pofta devine de nestapanit
Rece, cu gheata, cu lamaie in diferite combinatii.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii