Alegem de codite visinile si ciresele amare si le introducem intro damingeana de 10 litri.
Punem zaharul tot peste fructe in damingeana, punem dop si 14 zile nu dam la damingeana.
Peste 14 zile punem alcoolul dublu fafinatsi pret de alte 14 zile iarasi nu deranjam cu nimic.
La o luna de zile fructele noastre sant deja tari moment in care venim cu tuica de casa si umlplem damingeana. Momentul degustarii il alegem singuri atunci cand pofta devine de nestapanit
Rece, cu gheata, cu lamaie in diferite combinatii.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii