Vin Fiert

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vin (de preferinta rosu si de butuc,cine are) sau alte variatiuni pe tema
  • o portocala,
  • un mar
  • un pliculet de ceai de fructe aromat,
  • piper boabe
  • scortisoara un praf si cel putin 0 grade celsius

Mod de preparare

Se spala marul si portocala si se taie cubulete. Se pune vinul la fiert si se adauga toate cele de mai sus , mai putin pliculetul de ceai.

Dupa ce a fiert numai pina aproape sa dea in clocot se opreste si se introduce ceaiul se acopera cu un capac si se lasa pentru doua minute.

Iar la sfirsit de tot se pune putina miere sau zahar dupa preferinta.

Hai noroc si incalzire placuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Vinete grecesti
2
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca