Vin Fiert

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vin (de preferinta rosu si de butuc,cine are) sau alte variatiuni pe tema
  • o portocala,
  • un mar
  • un pliculet de ceai de fructe aromat,
  • piper boabe
  • scortisoara un praf si cel putin 0 grade celsius

Mod de preparare

Se spala marul si portocala si se taie cubulete. Se pune vinul la fiert si se adauga toate cele de mai sus , mai putin pliculetul de ceai.

Dupa ce a fiert numai pina aproape sa dea in clocot se opreste si se introduce ceaiul se acopera cu un capac si se lasa pentru doua minute.

Iar la sfirsit de tot se pune putina miere sau zahar dupa preferinta.

Hai noroc si incalzire placuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici