Ingrediente
● Vin (de preferinta rosu si de butuc,cine are) sau alte variatiuni pe tema |
● o portocala, |
● un mar |
● un pliculet de ceai de fructe aromat, |
● piper boabe |
● scortisoara un praf si cel putin 0 grade celsius |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Se spala marul si portocala si se taie cubulete. Se pune vinul la fiert si se adauga toate cele de mai sus , mai putin pliculetul de ceai.
Dupa ce a fiert numai pina aproape sa dea in clocot se opreste si se introduce ceaiul se acopera cu un capac si se lasa pentru doua minute.
Iar la sfirsit de tot se pune putina miere sau zahar dupa preferinta.
Hai noroc si incalzire placuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Vin Fiert" nu uita sa ii faci un review.
Dupa ce a fiert numai pina aproape sa dea in clocot se opreste si se introduce ceaiul se acopera cu un capac si se lasa pentru doua minute.
Iar la sfirsit de tot se pune putina miere sau zahar dupa preferinta.
Hai noroc si incalzire placuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Vin Fiert" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 03.01.2014 01:15:42
Perfect pentru sarbatorile de iarna.