Vin Fiert

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vin (de preferinta rosu si de butuc,cine are) sau alte variatiuni pe tema
  • o portocala,
  • un mar
  • un pliculet de ceai de fructe aromat,
  • piper boabe
  • scortisoara un praf si cel putin 0 grade celsius

Mod de preparare

Se spala marul si portocala si se taie cubulete. Se pune vinul la fiert si se adauga toate cele de mai sus , mai putin pliculetul de ceai.

Dupa ce a fiert numai pina aproape sa dea in clocot se opreste si se introduce ceaiul se acopera cu un capac si se lasa pentru doua minute.

Iar la sfirsit de tot se pune putina miere sau zahar dupa preferinta.

Hai noroc si incalzire placuta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Parteneri
Ciorba de perisoare din soia, de post
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare din soia, de post

Dragilor v-am obisnuit cu dulciuri, muuulte dulciuri, insa stiu sa fac si alte feluri de mancare. :) Am descoperit recent o...

Ciorba de perisoare din soia, de post
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin