Vin de morcovi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Zahar tos 5 kg ( 25 kg zahar brun)
  • Apa 10 litri
  • Morcovi 1,5 kg
  • Busuioc 1 crenguta
  • Drojdie 1 cub
  • Pesmet 1 1/2 - 2 cani

Mod de preparare

Se caramelizeaza 1 kg de zahar.
Se amesteca cu celelalte ingrediente si se lasa la fermentat 3 saptamani .
Se strecoara si se mai lasa la fermentat 3 saptamani.
Se consuma rece .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc