Vin de morcovi

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Zahar tos 5 kg ( 25 kg zahar brun)
Apa 10 litri
Morcovi 1,5 kg
Busuioc 1 crenguta
Drojdie 1 cub
Pesmet 1 1/2 - 2 cani

Mod de preparare

Se caramelizeaza 1 kg de zahar.
Se amesteca cu celelalte ingrediente si se lasa la fermentat 3 saptamani .
Se strecoara si se mai lasa la fermentat 3 saptamani.
Se consuma rece .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vin de morcovi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  01.03.2013 15:27:42

Proportiile retetei sant aberante .Ai 5 kg de zahar la 10 litri de apa + morcovul.Pentru un vin cu o tarie de 12 % este necesar 2,5 kg de zahar de unde rezulta anomalia.Vezi ce-i faci.

gipsymagic
•  16.07.2009 20:46:06

Morcovii cum trebuies sa fie rasi, cuburi, felii?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vin de morcovi