Vin de morcovi

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Zahar tos 5 kg ( 25 kg zahar brun)
Apa 10 litri
Morcovi 1,5 kg
Busuioc 1 crenguta
Drojdie 1 cub
Pesmet 1 1/2 - 2 cani

Mod de preparare

Se caramelizeaza 1 kg de zahar.
Se amesteca cu celelalte ingrediente si se lasa la fermentat 3 saptamani .
Se strecoara si se mai lasa la fermentat 3 saptamani.
Se consuma rece .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vin de morcovi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  01.03.2013 15:27:42

Proportiile retetei sant aberante .Ai 5 kg de zahar la 10 litri de apa + morcovul.Pentru un vin cu o tarie de 12 % este necesar 2,5 kg de zahar de unde rezulta anomalia.Vezi ce-i faci.

gipsymagic
•  16.07.2009 20:46:06

Morcovii cum trebuies sa fie rasi, cuburi, felii?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vin de morcovi