Vin de morcovi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Zahar tos 5 kg ( 25 kg zahar brun)
  • Apa 10 litri
  • Morcovi 1,5 kg
  • Busuioc 1 crenguta
  • Drojdie 1 cub
  • Pesmet 1 1/2 - 2 cani

Mod de preparare

Se caramelizeaza 1 kg de zahar.
Se amesteca cu celelalte ingrediente si se lasa la fermentat 3 saptamani .
Se strecoara si se mai lasa la fermentat 3 saptamani.
Se consuma rece .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate