Vin de Fructe de Padure

Postat pe: 02-03-2013
(0)

Ingrediente

coarne 1,5 kg
macese 1,5 kg
cacazdari 1,5 kg
catina fructe 1,5 kg
porunmbe 1,5 kg
boabe de soc 500 gr
zahar 5 kg
drojdie de bere 50 gr
apa 12 litri
vas de 25 litri

Mod de preparare

Datorita faptului ca o parte din fructe sant bune de cules in timpul toamnei, temperaturile de afara sant mai mici. Punem vasul la un loc mai ferit, punem fructekle in vas, zaharul si apa, precum si drojdia.
Sa avem grija ca apa sa nu fie rece ci cam la 50 grade.

Acoperim vasul si il invelim cu o patura spre a mentine o temperatura constanta.
La 14 zile facem o proba degustativa sa vedem in ce stare este.
La aceasta proba se hotaraste cat mai sta la fermentat.

Dupa ce a stat din fiert il tragem dupa drojdie ca sa nu altereze calitatea vinului si il mai tinem 30 de zile la limpezit. Limpezit va fi bun de imbuteliat si de bagat la beci
Orice masa copioasa va avea nevoie si de un vin bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vin de Fructe de Padure" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vin de Fructe de Padure