Se decojesc portocalele, iar coaja se taie bucatele mici, cat sa intre in sticla folosita.
Intr-o sticla mai mare de 5 l se adauga cojile de portocala, zaharul, coriandrul si vinul. Toate se agita bine si se pun la macerat timp de o saptamana la frigider, agitand in fiecare zi sticla.
Dupa o saptamana se serveste cu cuburi de gheata, alaturi de o felie de portocala decorativa.
Atentie:Daca mai are nevoie de zahar se mai poate adauga dupa gust.
Este un vin racoritor foarte potrivit pentru o zi calduroasa de vara sau la un eveniment special
Uite, ca sa vedeti ca aseara am si muncit, nu doar am ras, chiar am facut o negresa...printre altele. :))
Desert prajitura negresaAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii