Vin Aromat

Postat pe: 03-10-2010
(2)

Ingrediente

3 l vin deschis la culare (de preferat alb)
coaja de la 3 portocale potrivite
60 boabe de coriandru
500 g zahar sau dupa gust in functie de vin

Mod de preparare

Se decojesc portocalele, iar coaja se taie bucatele mici, cat sa intre in sticla folosita.

Intr-o sticla mai mare de 5 l se adauga cojile de portocala, zaharul, coriandrul si vinul. Toate se agita bine si se pun la macerat timp de o saptamana la frigider, agitand in fiecare zi sticla.

Dupa o saptamana se serveste cu cuburi de gheata, alaturi de o felie de portocala decorativa.

Atentie:Daca mai are nevoie de zahar se mai poate adauga dupa gust.

Este un vin racoritor foarte potrivit pentru o zi calduroasa de vara sau la un eveniment special
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vin Aromat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  01.03.2013 15:23:32

Cam mare consumul specific de zahar pe unitatea de consum,altfel poate sa fie cat de mult

dorind15
•  18.07.2011 20:28:09

Multumesc

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vin Aromat