Menta o spalam bine in mai multe ape si o punem la scurs. Punem menta scursa intr-o sticla, turnam peste si mierea de albine si peste acestea turnam si tuica. Inchidem sticla cu capacul, si il scuturam bine. Il asezam in camara pentru circa 2 saptamani, timp in care mai scuturam "de nervi" sticla, pentru ca mierea sa se topeasca in tuica.
Dupa ce am lasat la macerat menta cu tuica, mutam continutul in alta sticla si putem servi o bautura usor mentolata si dulceaga, numai buna sa iti faca pofta de mancare.
Inchin paharul in sanatatea voastra!!!
La Multi Ani! Cu sanatate si bucurii!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii