Spalati bine toate ingredientele.
Curatati lamaia de coaja.
Desciorchinati strugurii.
Introduceti ingredientele in storcatorul prin presare la rece Kuvings, alternandu-le.
Turnati sucul in pahar si savurati.
Cătina, sau "ginsengul românesc" conţine cea mai mare cantitate de vitamina c, mai mult decât măceşul şi de zece ori mai mult decât citricele. cătina poate fi şi cel mai bun vaccin antigripal
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii