Socată reţeta bunicii. Reteta este raportata la 10 litri de produs. Luam un borcan la 10 litri capacitate si dupa ce l spalam punem toate ingredientele inborcan. Lamaiele le taiem in 4 sau 6 bucati dupa marimea lor. Apa rece peste ingredientele noastre pana se umple borcanul si lasam la macerat la loc insorit timp de trei zile.
Trasa in sticle dupa cele trei zile de macerare obtinem o socata de calitate usor sifonata si limpede cu un gust inconfundabil.
Sticlele se pun la frigider si vor trece pe consum.
Cat de bine ne este atunci cand sub dogoarea soarelui arzator de vara ne asezam la umbra si ne desfatam sufletul cu i cana de socata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...
Aperitiv rulada din carne tocata cu legumeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii