Ingrediente

1,0 florescente de soc
2,3 kg de zahar
Drojdie de bere cat o nuca
Lamaie doua bucati
apa 6,5 litri

Mod de preparare

Reteta este raportata la 10 litri de produs. Luam un borcan la 10 litri capacitate si dupa ce l spalam punem toate ingredientele inborcan. Lamaiele le taiem in 4 sau 6 bucati dupa marimea lor. Apa rece peste ingredientele noastre pana se umple borcanul si lasam la macerat la loc insorit timp de trei zile.

Trasa in sticle dupa cele trei zile de macerare obtinem o socata de calitate usor sifonata si limpede cu un gust inconfundabil.
Sticlele se pun la frigider si vor trece pe consum.
Cat de bine ne este atunci cand sub dogoarea soarelui arzator de vara ne asezam la umbra si ne desfatam sufletul cu i cana de socata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Socata" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  12.02.2013 10:12:23

Si ingerii din ceruri ar lasa nectarul deoparte macar pentru o clipa spre a se desfata cu asa licoare.Doar au si ei suflet nu i asa????

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Socata