Puneti zaharul in cratita distribuind uniform. Puneti pe flacara mica si lasati sa se topeasca. Pentru a distribui mai bine zaharul cristalizat peste cel topit miscati putin cratita, sub nici o forma sa amestecati cu ustensile.
Cand acesta este complet topit luati de pe foc si adaugati untul apoi incorporati bine cu o spatula (aveti grija la temperaturi mari deoarece cand veti pune untul se vor ridica bule). Puneti si smantana ingloband si aceasta dupa care lasati deoparte.
Macinati fin mirodeniile intregi (cuisoare, anason, enibahar, scortisoara). Puneti acestea intr-un blender impreuna cu restul de ingrediente in afara de sucul de portocale. Turnati caramelul si pulsati pana cand toate sunt bine incorporate.
Acoperiti si lasati sa se raceasca cel putin o ora. Inainte de a servi puneti sucul de portocale si amestecati bine.
* Ajustati mirodeniile si cantitatea de sirop de artar dupa plac.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii