In recipientul blenderului punem cafeaua, laptele, ciocolata si zaharul.
Ii dam cateva pulsuri din butonul "Slow", pana ciocolata se faramiteaza si preparatul devine spumos. La final punem scortisoara si mai pulsam de doua-trei ori.
Separat, intr-o bolisor, mixam smantana rece, cu zaharul pudra pana obtinem o frisca spumoasa.
Intr-o cana de sticla turnam smoothie, apoi punem o lingura generoasa de frisca.
Deasupra picuram topping de caramel, chiar si pe marginile din afara paharului, pentru un plus de aspect.
Simplu, bun si delicios. Vreti si voi? Imediat va pregatesc unul!
Pentru că îmi plac, în mod deosebit, rețetele de prăjituri cu multe straturi, cu o armonie de gusturi și...
Desert prajitura cu piscoturi de cacao in cremaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii