Asa de last minute am reusit sa pregatesc ceva pentru concurs.
Aceasta reteta am vazut-o la Nigela Lawson acum ceva timp intr-o emisiune in care a pregatit o cina pentru Craciun. Am tot asteptat sa se iveasca o ocazie ca sa o prepar. :)
Frumusetea acestei retete sta tocmai in simplitate.
Cum prepari:
1. Pui vinul spumant si siropul la rece pentru cateva ore.
2. Pregatesti 3 pahare. Repartizezi siropul in ele, completezi cu vin spumant, pui zmeura congelata si tijele de menta.
Enjoy!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii