In frulator punem gheata, 3-4 cuburi depinde de marimea paharului, frulam gheata, apoi pune in frulator peste gheata laptele de cocos, frulam pt cateva sec, apoi adaugam bucatile de anans, le frulam, punem si un pic de rum, apoi turnam totul in pahar.
Decoram cu o bucatica de anans (eu am pus si portocala si cireasa, decorati cum doriti nu are imp atata timp cat arata bine) punem un pai sau doua si servim!
Enjoy! ! ! ! ! ! ! !
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate...de casa desigur! Va invit cu drag la o placinta calda imbietoare, delicioasa, cu aluat preparat acasa rapid! Am...
Desert placinta cu branza dulce sarata si aluat foietajCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii