Tot fructul de mur se va alege de partea vegetala si se va trece pe sub o ploaie de apa rece spre a fi spalat. Migdalele se coc la foc mic sa nu se arda, doar cat sa starneasca aroma pe care o are.
Damingeana spalata o punem aproape de fructele noastre si incepem sa le asezam in interiorul damingenei. Povestea este stiuta de la celelalte retete, doua saptamani la macerat, doua saptamani cu alcool dublu rafinat pana se intareste fructul, si apoi o baie cu tuica de cazan.
Mentionez ca o asa cantitate se poate adauga de trei ori tuica de cazan. La a patra oara se va adauga o alta cantitate de sirop sau zahar, si ar fi suficient sa mergem de la fruct la fruct.
Zeama de milinata este un deliciu oferit de mama natura, iar fructele consumate separat la prretete de cofetarie dau o nota aparte produselor realizate.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii