Alegeti si folositi fructe coapte bine.
Curatati fructele de mango, indepartati coaja si samburele, feliati si taiati cubulete. Stropiti-le cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea.
Puneti iaurtul, zaharul si pulpa de mango in paharul unui blender. Pasati bine fructele cu iaurtul.
Adaugati laptele si pasati inca 30 secunde sau pana ce obtineti o consistenta cremoasa.
Serviti mango lassi, in pahare de sticla, pudrat cu putin cardamon macinat.
Mango lassi se serveste imediat, cat este rece sau dupa ce a fost tinut cateva ore la frigider.
Se poate pastra in frigider timp de 24 ore.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSe prepara rapid si este foarte foarte gustos, mai ales fierbinte....asa ca am sa va invit sa-l incercati...merge perfect cu...
Foietaj de casa cu branza sarataEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii