Mango Lassi

Complexitate
redusa
Mango Lassi

Ingrediente

  • -1 cana pulpa de mango, taiata cubulete
  • -1 lingurita zeama lamaie
  • -1 cana iaurt rece
  • -4 linguri zahar
  • -1/2 cana lapte rece
  • -1 varf de cutit cardamon macinat

Mod de preparare

Alegeti si folositi fructe coapte bine.
Curatati fructele de mango, indepartati coaja si samburele, feliati si taiati cubulete. Stropiti-le cu zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea.

Puneti iaurtul, zaharul si pulpa de mango in paharul unui blender. Pasati bine fructele cu iaurtul.
Adaugati laptele si pasati inca 30 secunde sau pana ce obtineti o consistenta cremoasa.

Serviti mango lassi, in pahare de sticla, pudrat cu putin cardamon macinat.
Mango lassi se serveste imediat, cat este rece sau dupa ce a fost tinut cateva ore la frigider.
Se poate pastra in frigider timp de 24 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc