Topiti zaharul in apa intr-o cratita pe foc.
Adaugati feliile de lamiie si frunzele de pe o crenguta de rozmarin si lasati sa fiarba citeva minute.
Lasati sa se raceasca si filtrati printr-o strecuratoare
Adaugati sucul de lamiie. Varsati limonada obtinuta in sticle impreuna cu o crenguta de rozmarin (o introduceti in sticle) si lasati sa se raceasca citeva ore.
Serviti cu cite o felie de lamiie, o crenguta de rozmarin si cuburi de gheata**.
* cantitatea de zahar este dupa gustul vostru puteti sa mai adaugati sau nu
** in locul cuburilor de gheata obtinute cu apa puteti sa varsati in formele de cuburi suc de lamiie si o sa obtineti cuburi de gheata din lamiie sau puteti varsa apa sau suc de lamiie cca jumatate din forma de cub, lasati sa se inghete, adaugati o felie sau o bucata de lamiie sau chiar frunze de rozmarin si turnati restul de lichid.. lasati sa se congeleze si veti obtine cuburi foarte simpatice
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii