Topiti zaharul in apa intr-o cratita pe foc.
Adaugati feliile de lamiie si frunzele de pe o crenguta de rozmarin si lasati sa fiarba citeva minute.
Lasati sa se raceasca si filtrati printr-o strecuratoare
Adaugati sucul de lamiie. Varsati limonada obtinuta in sticle impreuna cu o crenguta de rozmarin (o introduceti in sticle) si lasati sa se raceasca citeva ore.
Serviti cu cite o felie de lamiie, o crenguta de rozmarin si cuburi de gheata**.
* cantitatea de zahar este dupa gustul vostru puteti sa mai adaugati sau nu
** in locul cuburilor de gheata obtinute cu apa puteti sa varsati in formele de cuburi suc de lamiie si o sa obtineti cuburi de gheata din lamiie sau puteti varsa apa sau suc de lamiie cca jumatate din forma de cub, lasati sa se inghete, adaugati o felie sau o bucata de lamiie sau chiar frunze de rozmarin si turnati restul de lichid.. lasati sa se congeleze si veti obtine cuburi foarte simpatice

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii