Limonada

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Limonada

Ingrediente

  • o tavita de plastic pentru facut gheata
  • frunze de menta
  • 6-7 lamai
  • zahar dupa gust

Mod de preparare

Am luat tavita in care se face gheata, am pus in fiecare despartitura cate o frunza de menta proaspata, am acoperit cu apa, doar pana la jumatate. Am pus la congelator sa se inghete. Apoi, am scos tavita, am umplut cu apa pana sus si am pus din nou la congelator.

Am luat lamaile, le-am stors, am strecurat sucul, apoi am amestecat cu apa si zahar dupa gust. Am pus intr-o cana de sticla si am pus deasupra cuburile de gheata cu frunze de menta. Pe langa faptul ca au un aspect frumos, ii da limonadei si un gust putin mai racoros, pe langa cel acrisor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa