Lichior de oua

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Lichior de oua

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 l lapte
  • 250 ml alcool rafinat

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,se adauga plicurile cu zahar vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.Dupa aceea se adauga alcoolul rafinat preferabil de 96* , se amesteca ,se toarna in sticle(din sticla)si se tin in camara.
E bine sa se agite sticlele in fiecare zi si cu cat sta mai mult se ingroase si e mai bun...

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune