Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,se adauga plicurile cu zahar vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.Dupa aceea se adauga alcoolul rafinat preferabil de 96* , se amesteca ,se toarna in sticle(din sticla)si se tin in camara.
E bine sa se agite sticlele in fiecare zi si cu cat sta mai mult se ingroase si e mai bun...
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii