Leche Merengada

Complexitate
redusa
Leche Merengada

Ingrediente

  • -500ml lapte
  • -1 tija scortisoara
  • -scortisoara pudra
  • -100g zahar+ 2 linguri
  • -coaja de la o lamaie
  • -2 albuse

Mod de preparare

Laptele se pune la fiert cu coaja de lamaie, 100g zahar si tija de scortisoara. Se lasa la fiert, cateva momente pt se topeste zaharul. Dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.

Rece, se strecoara se pune intr-o caserola si se da la congelator pana e inghetat de jumatate (ca si granita la noi).

Dupa se bat albusurile cu zaharul spuma. Spuma se amesteca cu laptele inghetat.

Se serveste imediat, iar in momentul servirii se presara scortisoara pudra.

Pofta sa aveti!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa