Laptele se pune la fiert cu coaja de lamaie, 100g zahar si tija de scortisoara. Se lasa la fiert, cateva momente pt se topeste zaharul. Dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Rece, se strecoara se pune intr-o caserola si se da la congelator pana e inghetat de jumatate (ca si granita la noi).
Dupa se bat albusurile cu zaharul spuma. Spuma se amesteca cu laptele inghetat.
Se serveste imediat, iar in momentul servirii se presara scortisoara pudra.
Pofta sa aveti!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii