Laptele se pune la fiert cu coaja de lamaie, 100g zahar si tija de scortisoara. Se lasa la fiert, cateva momente pt se topeste zaharul. Dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Rece, se strecoara se pune intr-o caserola si se da la congelator pana e inghetat de jumatate (ca si granita la noi).
Dupa se bat albusurile cu zaharul spuma. Spuma se amesteca cu laptele inghetat.
Se serveste imediat, iar in momentul servirii se presara scortisoara pudra.
Pofta sa aveti!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii