Lassi cu Mango din Conserva

Complexitate
redusa
Lassi cu Mango din Conserva

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • -1 conserva (425 g) de mango felii, in sirop, tinuta in frigider de seara pana dimineata
  • -330 ml iaurt de baut, foarte rece
  • -1 varf cutit ghimbir pudra, optional
  • -miere si / sau zahar vanilat, dupa gust, optional
  • Pentru servit: fistic maruntit sau frunze de menta ori pudra de turmeric amestecat cu putina apa, optional

Mod de preparare

Scoateti conserva de mango si iaurtul din frigider.

Mixati continutul conservei de mango (cu tot cu sirop) impreuna cu iaurtul in blender, pana devine ca o crema spumoasa.

Adaugati pudra de ghimbir (optional) si mixati inca putin.

Gustati lassi. Daca il doriti mai dulce adaugati miere si / sau zahar vanilat, dupa gust (optional) si mixati pana la omogenizare.

Turnati in pahare.
Serviti simplu sau decorati-l presarand deasupra fistic maruntit sau frunze de menta.

In lipsa acestora puteti folosi pudra de turmeric amestecata cu foarte putina apa cu ajutorul careia “ trageti “ raze, de la centru spre margini (optional).

In ori care din variante, serviti imediat.
Mango-lassi, amestecul de iaurt cu pulpa de mango, este astazi popular peste tot in lume.
Dulce, cremos si racoritor, mango- lassi face parte din categoria lassi-urilor indulcite.

In locul unui suc incearcati un Lassi! o bautura rece care poate sa va schimbe starea de spirit!

Va recomand sa il serviti dupa mancarurile consistente de sarbatori si veti constata ca este ca “o gura de oxigen“ pentru organism.

Rafinat, gustos si sanatos, cu o aroma, textura fina si consistenta, fac din acesta bautura aromata indiana o incantare de la mic, la mare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor
Cartofi Noi Umpluti, Pane

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Cartofi Noi Umpluti, Pane
Cele mai apreciate rețete
Prajitura rasturnata cu visine si caise
1
Dulciuri

Prajitura rasturnata cu visine si caise

Prajitura rasturnata cu visine si caise
Bors cu loboda rosie, reteta de post
2
Borsuri, supe, ciorbe

Bors cu loboda rosie, reteta de post

Bors cu loboda rosie, reteta de post
Inghetata de trandafiri si banane
3
Dulciuri

Inghetata de trandafiri si banane

Inghetata de trandafiri si banane
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
4
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
5
Carte de bucate

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Parteneri
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor
Bucataras.RO

Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor

Un pranz rapid si tare bun, mai ales cand esti in criza de timp! 

Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti