Lassi

Complexitate
redusa
Lassi

Ingrediente

  • -4 parti iaurt ( clasic sau de baut)
  • -1 parte lapte gras ( 3,5 % grasime)
  • -1 parte apa
  • -sare, dupa gust

Mod de preparare

Puneti iaurtul, laptele si apa in vasul blenderului.
Adaugati sare, dupa gust si mixati bine, la viteza mare pana capata o consistenta spumoasa.
Turnati in pahare.

Serviti ca atare.
Pentru o textura ultra- cremoasa, se poate adauga unt, tocat cubulete sau caimac proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)