Ghimbirul se curata si se taie bucatele. Bucatele de ghimbir se pun in paharul de blender, iar peste ele se pun mierea si zeama de lamaie.
Se pun 500 ml de apa (atat intra in paharul meu de la blenderul vertical) si se mixeaza cateva momente cu blenderul.
Dupa, sucul se pune intr-o carafa mai mare si se mai adauga 500ml apa. Inainte de a se servii, e indicat sa strecurati, gingerata.
Racorire placuta:)
Se poate servii imediat sau se poate lasa putin la frigider.
Puteti servi, daca doriti, gingerata, cu gheata, noi preferam fara din cauza celui mic!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn pranz rapid si tare bun, mai ales cand esti in criza de timp!
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii