Gingerata

Postat pe: 06-07-2013
(0)

Ingrediente

2 cm de ghimbir
1/2 lamaie
2 linguri de miere
1l apa plata sau apa usor mineralizata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Ghimbirul se curata si se taie bucatele. Bucatele de ghimbir se pun in paharul de blender, iar peste ele se pun mierea si zeama de lamaie.

Se pun 500 ml de apa (atat intra in paharul meu de la blenderul vertical) si se mixeaza cateva momente cu blenderul.

Dupa, sucul se pune intr-o carafa mai mare si se mai adauga 500ml apa. Inainte de a se servii, e indicat sa strecurati, gingerata.

Racorire placuta:)
Se poate servii imediat sau se poate lasa putin la frigider.
Puteti servi, daca doriti, gingerata, cu gheata, noi preferam fara din cauza celui mic!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gingerata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gingerata