- Se pun in blender banana decojita, taiata in doua-trei bucati, fulgii de porumb, laptele de cocos si gheata. Daca folositi lapte de orez, adaugati suplimentar in blender o lingura cu miere si o lingurita cu laptisor de matca (in aceasta varianta este o bautura racoritoare si energizanta ce inlocuieste pe parcursul zilei o cescuta cu cafea).
- Se mixeaza toate ingredientele timp de 2 minute, pana se obtine o compozitie cremoasa si omogena.
- Se serveste imediat dupa preparare.
Sursa reteta: volumul 14 al colectiei ”Delicii in bucatarie - Sucuri si cocktailuri din fructe”.
Reteta originala foloseste lapte de orez (eu am inlocuit laptele de orez cu lapte de cocos). Daca folositi lapte de orez, puteti adauga ingredientelor miere si laptisor e matca (eu am renuntat la aceste doua ingrediente datorita faptului ca am inlocuit laptele de orez cu laptele de cocos).
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoDe ceva vreme am renuntat la painea din comert si am inceput sa fac paine de casa care are un gust si calitati nutritive net...
Paine cu faina integrala de secara si tarate de grauCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii