Frappe de Ciocolata si Banane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Frappe de Ciocolata si Banane

Ingrediente

  • - 1 banana bine coapta
  • - 300 ml lapte de orez / lapte de cocos (reteta originala foloseste lapte de orez)
  • - 80 g ciocolata de calitate superioara rasa pe razatoare
  • - 1/2 pastaie de vanilie

Mod de preparare

- Se incalzeste laptele de orez / laptele de cocos impreuna cu pastaia de vanilie. Se lasa sa se infuzeze - apoi se scoate pastaia de vanilie.

- Se adauga ciocolata si se amesteca usor pana se dizolva complet. Se lasa sa se raceasca.
- Se pune lichidul obtinut in vasul blenderului. Se adauga banana taiata bucati si se mixeaza ingredientele pana se obtine o compozitie spumoasa.

- Se pune bautura la frigider si se serveste rece.
- Se decoreaza inainte de servire cu bucatele de ciocolata.
Sursa reteta: Volumul 14 al colectiei ”Delicii in bucatarie - Sucuri si cocktailuri din fructe” - ”Frappe de ciocolata si banane”.
Ingredientele mentionate sunt pentru doua persoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate