- Se incalzeste laptele de orez / laptele de cocos impreuna cu pastaia de vanilie. Se lasa sa se infuzeze - apoi se scoate pastaia de vanilie.
- Se adauga ciocolata si se amesteca usor pana se dizolva complet. Se lasa sa se raceasca.
- Se pune lichidul obtinut in vasul blenderului. Se adauga banana taiata bucati si se mixeaza ingredientele pana se obtine o compozitie spumoasa.
- Se pune bautura la frigider si se serveste rece.
- Se decoreaza inainte de servire cu bucatele de ciocolata.
Sursa reteta: Volumul 14 al colectiei ”Delicii in bucatarie - Sucuri si cocktailuri din fructe” - ”Frappe de ciocolata si banane”.
Ingredientele mentionate sunt pentru doua persoane.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAstazi iti arat un alt snack rapid si extrem de gustos. De data aceasta fara carne: trigoane cu ciuperci si cascaval. Le vei...
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascavalCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii