Frappe de Ciocolata si Banane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Frappe de Ciocolata si Banane

Ingrediente

  • - 1 banana bine coapta
  • - 300 ml lapte de orez / lapte de cocos (reteta originala foloseste lapte de orez)
  • - 80 g ciocolata de calitate superioara rasa pe razatoare
  • - 1/2 pastaie de vanilie

Mod de preparare

- Se incalzeste laptele de orez / laptele de cocos impreuna cu pastaia de vanilie. Se lasa sa se infuzeze - apoi se scoate pastaia de vanilie.

- Se adauga ciocolata si se amesteca usor pana se dizolva complet. Se lasa sa se raceasca.
- Se pune lichidul obtinut in vasul blenderului. Se adauga banana taiata bucati si se mixeaza ingredientele pana se obtine o compozitie spumoasa.

- Se pune bautura la frigider si se serveste rece.
- Se decoreaza inainte de servire cu bucatele de ciocolata.
Sursa reteta: Volumul 14 al colectiei ”Delicii in bucatarie - Sucuri si cocktailuri din fructe” - ”Frappe de ciocolata si banane”.
Ingredientele mentionate sunt pentru doua persoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc